Legginssit eivät ole poistuneet muodista – näin pukeudut vuonna 2021

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Legginssit ja joogahousut ovat näkyneet katukuvassa vuosien ajan. Ne ovat herättäneet keskustelua siitä, voiko legginssejä kutsua housuiksi vai ovatko ne pelkästään pitkiä kalsareita. Yksi hyvä muistisääntö niiden pukemiseen on se, että käytä kuten sukkahousuja.

Harva suostuu poistumaan kodistaan pelkkiin sukkahousuihin ja lyhyeen paitaan pukeutuneena. Kuntosalilla tai kotosalla on eri asia käyttää jumppatrikoita, mutta julkisella paikalla suositaan yleensä astetta formaalimpaa asukokonaisuutta – lähinnä kanssaeläjien toiveesta.

Yhdistele legginssit pitkään liiviin ja polvisukkiin. Pue värikkäät legginssit hameen alle tai bleiserin ja t-paidan kanssa. Legginssit ja lenkkarit ovat aina yhteensopiva parivaljakko. Takin tai paidan on kuitenkin oltava pitkä.