Miss Suomi Michaela Söderholmilta upea cheerleading-kuvakooste: ”Eilen nautittiin lavalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm edusti tuolloin Suomea upeasti Miss Universumin -kilpailuissa niin bikinikierroksella kuin iltapukukierroksella. Asuvalinnoissa korostui Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi sinivalkoinen teema.

Nyt missikaunotar on julkaissut sosiaalisessa mediassa upeita kuvia liittyen cheerleadingin SM-kilpailuihin, jossa vuonna 2015 perustettu Cyrenes-joukkue oli mukana kisailemassa cheertanssissa. Cheerleadingin SM-kilpailut järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa virtuaalisena, ja kilpailuihin osallistui peräti 40 joukkuetta. Kulta meni tällä kertaa Tampereelle DT Dancers -joukkuelle ja hopea Ouluun NLC Ladies Dance Team -joukkueelle, mutta helsinkiläinen GS Cyrenes voitti hienosti pronssia.

– My heart is so full. Haastavan koronakauden päätteeksi eilen oli meidän päivämme. 23 viikon aikana ehdittiin viettää monia tunteja zoomissa ja omatreenien parissa. Eilen nautittiin lavalla ja tänään jännitetään tuloksia etädigikilpailuiden muodossa.