The Voice of Finlandin tähtivalmentajat paljastettiin – suomalaistähtien kolmen kopla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Voice of Finland -laulukilpailun ystäviä hemmotellaan tänä vuonna erikoiskauden muodossa. Syksyllä Nelosella alkaa The Voice of Finland: All Stars, jossa lavalla kilpailevat edellisiltä kausilta tutut laululupaukset. Jokainen kilpailijoista on edelliskausilla yltänyt livelähetyksiin saakka.

Nyt The Voice of Finland: All Stars -kauden tähtivalmentajat on paljastettu. He ovat Hanoi Rocks -tähti Michael Monroe, soolourastaan ja Nightwishin alkuperäisenä laulajana tunnettu Tarja Turunen ja hiphop-tähti Elastinen. Myös erikoiskaudella he valitsevat kilpailijat tiimiinsä pelkän äänen perusteella.

Kolmikosta Michael Monroe on toiminut The Voice of Finlandin tähtivalmetajana pisimpään, sillä hänet nähtiin kausilla 1-6. Elastinen toimi valmentajana puolestaa kausilla 1-3 ja Tarja Turunen puolestaan kausilla 4-5. Lauantaina 28. elokuuta alkava The Voice of Finland: All Stars on uusi versio tutusta ohjelmasta, ja Ranskan lisäksi se nähdään Suomessa ensimmäisenä maailmassa.