Victoria Beckham ei suostu käyttämään Crocseja: ”Kuolisin mielummin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muovisten Crocs-kenkien kysynnän paljastettiin taannoin lisääntyneen rajusti pandemia-aikana. Samaan aikaan lukuisat tähdet, kuten Justin Bieber ja Post Malone, ovat olleet avoimia Crocs-fanituksensa suhteen.

Entinen Spice Girls -tähti ja nykyinen muotisuunnittelija Victoria Beckham ei sen sijaan ole innostunut Crocs-muodista. Tähti paljasti Instagram-tarinoissaan saaneensa ilmaiseksi Justin Bieberin suunnittelemat liilan väriset Crocsit, ja kysyi seuraajiltaan pitäisikö hänen kokeilla kenkämallia ensi kertaa elämässään. 57 prosenttia seuraajista tyrmäsi idean, Beckhamin helpotukseksi.

– Se oli lähellä! Todennäköisesti kuolisin mielummin, mutta kiitos joka tapauksessa, Justin Bieber, Beckham kirjoitti.

Victoria Beckham vahvisti myöhemmin, ettei hänen ja kanadalaisen poptähden välillä ole pahaa verta. Tähden mukaan Beckhamit rakastavat edelleen Justin Bieberiä.