Nicole Scherzinger tiukassa topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin yhtyeen riveihin. Suunnitelmat Pussycat Dollsin kiertueesta menivät kuitenkin uusiksi, sillä se jouduttiin koronatilanteen vuoksi vain vähän ennen alkamistaan. Sittemmin Nicole on ollut aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

42-vuotias tanssija ja poptähti poseeraa parhaillaan muhkean povensa kanssa autiomaassa, jossa hänen yllään nähdään tiukka ja niukka valkoinen narutoppi ja asianmukainen lierihattu.

Nicole Scherzinger ei ole päässyt pitkään aikaan studioon Pussycat Dolls -yhtyeensä kanssa, mutta on alkanut jälleen luomaan omia sivuprojektejaan. Tähteä kuullaan muun muassa uunituoreella She’s BINGO -nimisellä kappaleella, joka on tehty yhteistyössä MC Blitzyn ja Luis Fonsin kanssa. Hän on myös toiminut jo joidenkin vuosien ajan Masked Singer -sarjan amerikkalaisversion panelistina.