Jessica Alban vinkki lapsiperheille – näin helposti napostelupöytä syntyy

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jessica Alba on yksi tunnetuimpia ja suosituimpia Hollywood-kaunottaria. 39-vuotias nainen on näytellyt monissa menestyksekkäissä elokuvissa, joissa tähti on saanut hyvin keskeisen roolin ellei jopa pääroolia. Nainen ei kuitenkaan ole yli kymmeneen vuoteen ottanut elokuvarooleja vastaan vaan keskittynyt lähinnä omien yritystensä kasvattamiseen.

Jessica Alballa on Honest-nimeä kantava yritys, jonka alla on hygieniatuotteita, kodin puhdistamiseen käytettäviä tuotteita sekä kosmetiikkaa. Nainen pitää myös suosittua YouTube-kanavaa, jonne hän päivittä hyvinvointiin liittyvää sisältöä. Tällä kerralla tähti päätti esitellä millaisen napostelupöydän hän kattaa viikonloppuisin perheelleen.

Jessica Alba esittelee tuoreimmalla YouTube-videollaan millaisen liha-, juusto- ja kasvistarjottimen tähti valmistaa viisihenkiselle perheelleen. Terveellisten välipalojen valmistaminen ja nostaminen valmiiksi esille auttaa koko perhettä syömään terveellisemmin, tukemaan paikallisia maanviljelijöitä ja eläintilallisia sekä syömään kauden kasviksia.