Diili-Sointu poseerasi rannalla Yyterissä – ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman tämän kevään Suomen tuotantokauden voittajaksi nousi taannoin Sointu Borg, joka sai kehitysjohtajan paikan Jaajo Linnonmaan konsernissa ja tulee lisäksi vetämään uutta Fundly-nimistä yritystä. Taannoin Sointu nähtiin somessa myös ilman vaatteita.

Tällä kertaa Sointu on poseerannut kameralle rannalla Porin Yyterissä, jossa hän toteaa ihmisen viihtyvän. Samalla Sointu ylistää kotimaanmatkailua.

Sointu Borgin mukaan roolimalliksi kutsutuksi tuleminen on tuntunut vieraaalta ja jopa hieman pelottavalta. Hän pohtii, onko tästä edesäpäin varaa mokailla, mennä laittautumatta puistoon nauttimaan alkoholia ja olla oma tavanomainen itsensä. Borg kuitenkin toteaa olevansa onnellinen. Taannoin hän pohti julkisuutta ja roolimallina olemista. 28-vuotiaan tähden mukaan toukokuu on ollut kiireistä ja kummallista aikaa.

– En ikinä osannut odottaa tällaista hulabaloota. Enkä ikinä osannut valmistautua siihen, minkälaisen palautevyöryn koko voitto aiheutti. En oikeen vieläkään ymmärrä, mitä tässä oikein tapahtuu. Kalenteri on täynnä kaikenlaista ja meen vaan paikasta toiseen. Aattelen, että kyllä tää tästä normalisoituu vielä, Borg kirjoitti.