Fanit helpottuivat: Deadpool jatkossakin lapsilta kielletty – vaikka siirtyi Disneylle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Deadpool-antisankarin fanit olivat huolissaan hahmon tulevaisuudesta Disneyn ostettua 20th Century Fox -tuotantoyhtiön. Moni epäili, että Deadpool 3 -elokuvasta tehtäisiin Disneyn linjan mukaisesti koko perheelle sopiva K-16 -materiaalia sisältäneiden aikaisempien osien sijaan.

Marvel Studios -yhtiön johtaja Kevin Feige kertoo Collider-sivustolle Deadpool-fanien huolen olevan kuitenkin turhaa. Hänen mukaansa Deadpool 3 -elokuva saa Yhdysvalloissa R-ikärajan, joka vastaa Suomen K-16 -luokitusta. Avengers-elokuvien hahmojen Marvel Cinematic Universeen sijoittuvan elokuvan käsikirjoitus on parhaillaan työn alla pääroolia esittävän Ryan Reynoldsin valvonnassa.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, milloin Deadpool 3 -elokuvan tuotannon on tarkoitus alkaa. Disneyn omistama Marvel Studios työstää parhaillaan Thor 4 ja Spider-Man 3 -elokuvia, minkä lisäksi myös Doctor Strange 2, Black Panther 2 ja Camptain Marvel 2 -elokuvien kuvausten on määrä alkaa vielä tämän vuoden puolella.