Mallitoimiston kykyjenetsijä arvosteli ihmisten ulkonäköä – moni yllättyi kuulemastaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni huippumalli on kertonut julkisuudessa tarinan siitä miten heidän uransa on alkanut. Osa on hakeutunut vanhempiensa kanssa mallitoimistoihin hyvin nuorina tyttöinä, mutta osa malleista on löydetty kykyjenetsijöiden toimesta sattumalta esimerkiksi kauppakeskuksista.

Nyt työkseen malleja löytävä kykyjenetsijä pääsi erikoisen tehtävän eteen. Vuosikymmeniä alalla toiminut mies sai tehtäväkseen arvostella satunnaisten ihmisten ulkonäköä ja kykyä toimia muodin parissa mallina. Mies kertoi aluksi arvostelevansa ensinnäkin ihmisten pituutta ja kokoa, minkä jälkeen hän pohtiiko voisiko kyseinen henkilö tienata omalla ulkonäöllään.

Kykyjenetsijä kohteli arvostelemiaan ihmisiä kunnioittavasti ja perusteli hyvin asiat, joihin hän ensimmäisenä kiinnitti heissä huomiota. Moni sai myös yllättyä kuulemastaan ja siitä, että voisi soveltua malliksi vaikka ei koskaan aiemmin olisi ajatellut sellaista työtä itselleen.