Sabina Särkkä kaipaa aurinkolomalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, ja taannoin hänet nähtiin kilpailijana Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

Nyt Sabina on kaipaillut monien muiden tavoin aurinkolomalle. Särkkä julkaisi verkossa kuvasarjan, jonka yhteydessä hän paljastaa kaipaavansa veneretkiä.

Äskettäin upeissa kuvissa rantakalliolla kesästä nauttinut missikaunotar Sabina Särkkä julkaisi itsestään taannoin myös tavallista aistikkaampia kuvia, joissa hän kertoi olevansa menossa saunaan. Kuvissa Sabina Särkkä esitteli paljasta selkäänsä ja takapuoltaan bikineissä pitelemällä pyyhettä hyvin kevyesti vartalonsa ympärillä.