Victoria’s Secret -enkeleiltä tehokas kotitreeni – kestää vain 10 minuuttia

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -alusvaateketjun enkeleiksi kutsutut mallit joutuvat treenaamaan paljon pitääkseen vartalostaan hyvää huolta. Enkelit eivät ole tavanomaisen mallin tapaan laihoja vaan heiltä odotetaan hieman muotoja ja urheilullisuutta, minkä vuoksi heidän pitääkin pitää kiinni säännöllisestä treenaamisestaan.

Mallit Jasmine Tookes ja Josephine Skriver ovat perustaneet yhteisen JOJA-yhteisön, jonka seuraajille naiset luovat hyvinvointiin, liikuntaan ja ruokaan liittyvää sisältöä sekä Instagramiin että YouTube-kanavalleen. Nyt naiset ovat jakaneet tehokkaan ja nopean treenin, jonka jokainen voi tehdä ohjeita seuraamalla omassa olohuoneessaan.

Jasmine Tookes ja Josephine Skriver esittelevät tuoreella YouTube-videollaan tehokkaan ja korkeasykkeisen HIIT-treenin, jonka tekemiseen ei tarvita mitään välineitä. Videolla naiset tekevät aina 50 sekunnin ajan erilaisia hyppyjä, kyykkyjä ja lihaskuntoa parantavia liikkeitä. Liikkeiden väliin jää lepoaikaa vain 10 sekuntia mikä takaa sen, että koko 10 minuutin ajan syke pysyy hyvin korkealla.