Maajussille morsian -sarjan Miia ja Kimmo erosivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi suositun Maajussille morsian -sarjan viimeisimmän kauden osallistujista oli Miia, joka rakastui ohjelmassa 41-vuotiaaseen Kimmoon. Nyt parin suhde on kuitenkin tullut päätökseen.

Miian ja Kimmon erosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Parin mukaan eroon vaikutti muun muassa se, että kummankin luonteenpiirteet osoittautuivat liian samankaltaisen jääräpäisiksi. Miia ja Kimmo päättivät lopulta erota hyvissä väleissä ystävinä ennen kuin välit katkeaisivat kokonaan.

Parin suhde eteni nopeasti, ja jo pian ohjelman kuvausten jälkeen Kimmo muutti Jyväskylästä Kuusamoon Miian luokse. Suhteen muodostumista seurattiin Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokaudella, joka esitettiin MTV3-kanavalla alun perin syksyllä 2020. Realitysarja jatkuu jälleen ensi syksynä Vappu Pimiän juontaman 14. tuotantokauden merkeissä.