Uusi deittisovellus ihmetyttää – voi käyttää vain yhtenä päivänä viikossa

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seuraa kaipaaville ihmisille on olemassa lukuisia deittisovelluksia, joista tunnetuin suomalaisille lienee Tinder. Markkinoille ilmestyy kuitenkin jatkuvasti uusia sovelluksia, jotka pyrkivät erottumaan kilpailijoista ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Yksi niistä on huhtikuussa toimintansa aloittava Thursday.

Thursdayn erikoisuus on se, että palvelua voi käyttää vain yhtenä päivänä viikossa. Sovelluksen nimen mukaisesti kyseinen päivä on torstai. Thursdayn perustajien mukaan erikoisen ominaisuuden tarkoituksena on vähentää seuran etsimiseen liittyvää stressiä ja antaa ihmisten nauttia paremmin uusien ihmisten tapaamisesta.

Mirror-lehden mukaan deittipalvelun ideana on, että treffikumppaneita sekä etsittäisiin että tavattaisiin vielä saman päivän aikana. Huhtikuussa toimintansa aloittava Thursday tulee olemaan alkuun käytössä Lontoossa ja New Yorkissa. Tavoitteena on kuitenkin laajentaa sen toimia, ja kesäkuusta alkaen Thursdayta päästään käyttämään myös esimerkiksi Berliinissä, Pariisissa ja Amsterdamissa.