Rita Niemi-Mannisen treenivideo loksauttaa miesten leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkistähti Rita Niemi-Manninen on tehnyt aikoinaan menestyksekkään uran kilpa-aerobikkaajana. Viime aikoina Rita on julkaissut sosiaalisessa mediassa runsaasti upeaa kuvamateriaalia ja videoita kotinsa uudelta terassilta. Myös juhannuksena.

Nyt Rita on julkaissut videon, jossa hän treenaa terassillaan hyvin niukassa asussa, joka on videon saaman palautteen perusteella ollut ainakin miesten mieleen. Fitness-tähden asuvalinta ei ole kaikkein peittävimmästä päästä.

Realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat monille tuttu pariskunta Temptation Island -ohjelmasta. Sen jälkeen pariskunta on myös esiintynyt yhteisessä Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmassa. Ritan kuulumisia pystyy seuraamaan myös Instagramista, jonne tähti päivittääkin usein kauniita kuvia.