Archie Cruz raivostui Blind Channelille – syyttää kopioimisesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oululainen rockyhtye Blind Channel sijoittui tämänvuotisissa Euroviisuissa sijalle kuusi, mikä on Suomen toiseksi paras sijoitus viisuhistoriassa. Kaikkia yhtye ei kuitenkaan miellytä, sillä nyt tosi-tv -tähti ja rokkari Archie Cruz on tylyttänyt Blind Channelia julkisesti.

Archie Cruz oli taannoin vieraana Otetaan yhdet! -podcastissa. Haastattelussa Santa Cruz -rokkarilta kysyttiin mielipidettä Blind Channelista. Archie ei lukeutu yhtyeen faneihin, minkä hän teki selväksi ”fuck Blind Channel” -kannanotollaan.

– Mua v*tuttaa että se äijä on fanittanut mua isosti ja sit se kopioi kaikki mun maneerit, Archie Cruz tylytti viitaten Blind Channel -vokalisti Joel Hokkaan.

Archie Cruz myös ilmoitti podcastissa, ettei hän olisi osallistumassa Euroviisuihin ainakaan Uuden Musiikin Kilpailun kautta. Rokkari nähtiin hiljattain Selviytyjät Suomi -realitysarjassa, josta hän putosi juuri ennen semifinaalia.