Kananugeteista unohtui dippikastike – mies soitti pommiuhkauksen McDonald’siin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ravintolatilauksesta unohtunut dippikastike harmittaisi ketä tahansa, mutta eräs yhdysvaltalainen mies suhtautui taannoin asiaan suorastaan rikollisen raskaasti. Hän uhkasi McDonald’sin työntekijöitä hampurilaisravintolan tuhoamisella.

Robert Golwitzer Jr. oli lauantai-iltapäivästä tilannut nugettiaterian Iowan Ankenyn McDonald’s-ravintolasta. Kuten toisinaan käy, oli dippikastike päässyt unohtumaan tilauksesta. Golwitzer soitti McDonald’siin, mutta perinteisen reklamaation tekemisen sijaan hän uhkasi räjäyttää ravintolan ja vihjaili työntekijän lyömisellä.

Ravintola suhtautui uhkaukseen vakavasti ja ilmoitti asiasta poliisille. Poliisi selvitt Golwitzerin henkilöllisyyden helposti soittamalla numeroon, josta hän oli uhkauksen tehnyt. Pommiuhkauksen tekemisen myöntänyttä 42-vuotiasta miestä syytetään WHO 13 -uutissivuston mukaan perättömän räjähde-epäilyn aiheuttamisesta.