Carmen Electra miestenlehden kannessa – näyttävä aikamatka

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun tunnetuimpiin naistähtiin lukeutunut Carmen Electra on edelleen ajoittain otsikoissa, vaikka hänen aktiivisuutensa julkisuuden valokeilassa onkin jo takana. Nyt hän on muistellut sosiaalisessa mediassa takavuosien menestystään.

Electra julkaisi arkistoistaan löytämänsä Esquire-lehden kansikuvan, jossa hänet nähtiin poseeraamassa vuonna 2009. Kaksitoista vuotta sitten Carmen keikisteli lehden kannessa erittäin kurvikkaana ja läpikuultavat alusvaatteet yllään.

Taannoin Carmen Electra pani myyntiin 2,3 miljoonan euron kartanonsa Los Angelesissa. Myyntikuvissa näkyy myös naisen valtava korkokenkäkokoelma. Hän oli muuttanut viinikellarin suureksi kenkähuoneeksi ja asettanut jalkineensa viinipulloille tarkoitettuihin telineisiin.