Bill Cosby vapautui vankilasta – korkein oikeus kumosi tuomion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Bill Cosby tuomittiin kolmesta vakavasta seksuaalirikoksesta vankilaan lähes kolme vuotta sitten. Tuomio tuli naisen huumaamisesta ja pakottamisesta seksiin vuonna 2004. Nyt Yhdysvaltojen korkein oikeus on kumonnut tuomion ja Cosby on päässyt vapauteen.

Kymmenen vuoden tuomiosta vapautunut 83-vuotias Bill Cosby on viety oikeudesta suoraan Pennsylvanian Philadelphiassa sijaitsevaan kotiinsa. Hän on tavannut vaimonsa ja lapsensa, Seattle Times uutisoi.

– En ole koskaan muuttanut asennettani tai tarinaani. Olen aina vannonut viattomuuteni nimeen. Kiitos kaikille faneille ja tukijoille sekä ystäville, jotka ovat tukivat minut tämän koettelemuksen läpi. Erityiset kiitokset Pennsylvanian korkeimmalle oikeudelle lain noudattamisesta, Cosby kommentoi Twitterissä.

Yli 60 naista on väittänyt Bill Cosbyn ahdistelleen heitä seksuaalisesti tai raiskanneen. Cosby suoritti tuomiotaan Montgomeryn piirinkunnan vankilassa, jossa muutettiin käytäntöjä Cosbyn saavuttua. Vangeille myönnettiin normaalia pidemmät ulkoiluajat ja nopeammat palautteiden käsittelyajat.