Ostitko Sibylla Valkosipulimajoneesia? Älä käytä tuotetta, jos päiväys on tämä

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Atria on ilmoittanut vetävänsä pois myynnistä erän yhtiön alihankintana valmistettua majoneesia. Sibylla Valkosipulimajoneesi -tuotteessa on havaittu epäilys mahdollisesta laatuongelmasta, minkä vuoksi sitä ei tulisi käyttää.

Laatuongelman vuoksi Sibylla Valkosipulimajoneesi saattaa pilaantua tavanomaista nopeammin jo ennen ilmoitettua parasta ennen -päiväystä. Tuotetta ei tule käyttää, vaikka se vaikuttaisi olevan päällisin puolin kunnossa. Takaisinveto koskee 280 millilitran purkkiin pakattua Sibylla-valkosipulimajoneesia, jonka parasta ennen -päivämäärä on 12.10.2021.

Atrian mukaan mahdollinen laatuongelma havaittiin valmistajan omavalvonnassa. Takaisinvetoerään kuuluvaa majoneesia ostaneita on pyydetty olemaan yhteydessä Atriaan ja lähettämään yhtiölle kuva tuotepakkauksesta sekä tuotteesta kuluttajapalveluun.