Blockfest vahvisti: ”50 Cent esiintyy perjantaina”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest järjestetään Tampereella Ratinan alueella 20. – 21. elokuuta. Nyt tapahtuma on ilmoittanut, että sen artistikattaus tämän kesän festivaaliin on valmis. Samalla selvisi, että 50 Cent tulee nousemaan lavalle perjantain ja Future lauantain pääosiintyjäksi.

– Kaikki julisteessa ja nyt nettisivuillamme nähtävät nimet ovat erikseen vahvistaneet saapumisensa Tampereen Ratinaan 20.-21.8.2021. Aivan kaikki, 50 Centistä Futureen, Burna Boysta muihin ulkomaisiin vahvistuksiin sekä yhä edelleen kaikkiin kotimaisiin nimiin, Blockfest vahvisti.

Samalla tapahtuma kertoi, että DaniLeigh, Denzel Curry ja Polo G eivät sen sijaan pääse esiintymään Tampereelle. Monien muiden tapahtumien tavoin myös Blockfest tullaan järjestämään terveysturvallisesti yhteistyössä viranomaisten kanssa.

– Blockfest järjestetään terveysturvallisesti voimassa olevan lainsäädännön mukaan ja viranomaisten kanssa yhteistyötä tehden. Tarkemmista käytännön järjestelyistä tiedotetaan lähempänä tapahtumaa. Tervetuloa Ratinaan, kesän ylivoimaisesti kovimman esiintyjäkattauksen pariin, Blockfest totesi.