Kanye West syyttää Walmartia Yeezy-lenkkareiden kopioimisesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Kanye West syyttää supermarketyhtiö Walmartia hänen Yeezy-mallistossa olevien kenkiensä kopioimisesta. Halpahalli myy kenkiä huomattavasti edullisemmin kuin mitä alkuperäiset versiot ovat.

Yeezy Foam Runner -kenkiä huomattavasti muistuttava kenkäpari on saanut Walmartin sivuille murskakritiikkiä siitä, että ne eivät kestä ja menevät nopeasti rikki. Kanye Westin lakitiimi on uhannut oikeustoimilla. Kopio vahingoittaa alkuperäistä brändiä, TMZ uutisoi.

Walmartin mukaan tuote on ollut myynnissä yhtiön nettikaupassa, jossa on myyntipaikkoja yhtiön ulkopuolisille toimijoille. Alkuperäiset Yeezy Foam Runnerit on nähty julkkisten, kuten Justin Bieberin käyttämänä. Brändin arvo on miljardeja dollareita.