Kris Jenner pukeutuu lähinnä mustaan – esitteli tyylinsä 30 vuoden ajalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kris Jenner toimii managerina tyttärilleen, joista jokaisella on hyvin kannattavat urat eri yritysten ja yhteistöiden merkeissä. Kris Jenner on aloittelemassa myös omaa uraansa kosmetiikan parissa, ja perheenäiti onkin jo rekisteröinyt itselleen kolme tavaramerkkiä siihen liittyen.

Tällä kerralla Kris Jenner osallistui Vogue-lehden suosittuun videosarjaan, jossa naiset pääsevät esittelemään vanhoja tyylejään menneiltä vuosikymmeniltä. Kris Jenner sai eteensä suuren kuvakirjan, joka sisälsi naisesta ja hänen pukeutumisestaan kuvia aina 90-luvun alusta tähän päivään saakka.

Kris Jenner on aina pukeutunut tyylikkäästi ja luottanut mustaan. Tähden useimpien tyylien kulmakivinä toimivatkin mustat jakut ja yksinkertaiset vaatekappaleet, jotka on asustettu näyttäviksi suurten ja ylellisten korujen avulla. Jenner on myös aina panostanut kenkiin ja laukkuihin omissa tyylivalinnoissaan.