ISTV-video: 81-vuotias tyrmäsi alkoholittomat oluet: ”Tää on ihan litkua minusta”

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkoholittomat oluet ovat nostaneet suosiotaan räjähdysmäisesti alkoholilain vuoden 2018 alusta voimaan astuneen uudistuksen jälkeen. Myynnin kasvu on ollut kymmeniä prosentteja, ja nykyisin kaupoissa onkin tarjolla mittava valikoima alkoholittomia oluita.

Ilta-Sanomat testautti alkoholittomia oluita ohikulkijoille, kun paikalle osui myös 81-vuotias Eva. Hän ei lukeutunut alkoholittomien oluiden ystäviin, vaan sen sijaan ihmetteli miksi joku sellaisia haluaisi juoda.

– Tää on ihan litkua minusta. Sinänsä tykkään kyllä oluista, mutta miksi tällaista yleensä markkinoidaan. En tiedä. Jos haluaa jotain alkoholitonta, niin vesi on mainio alkoholiton juoma. Miksi pitää myydä alkoholitonta oluen makuista juomaa, Eva ihmetteli.