Kourtney Kardashian esitteli pakaransa itsenäisyyspäivän kunniaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kourtney Kardashian on ollut kevään aikana tiuhaan tahtiin otsikoissa erityisesti ihmissuhde-elämänsä vuoksi. Tähti seurustelee nykyään Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barkerin kanssa. Turvamiestensä ansiosta julkkiskaunotar huomataan minne hän meneekin.

Tällä kertaa Kardashianin perheen kaunotar on pulahtanut uima-altaaseen, jossa hän palvoi aurinkoa massiivisen uimalelun kanssa kelluessa. Tuoreimmassa kuvissa hänet nähdään juhlimassa Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää niukassa ranta-asussa, joka nosti julkkiskaunottaren pakarat pääosaan.

Kourtney Kardashian on perheenäiti, jolla on kolme lasta entisestä parisuhteestaan Scott Disickin kanssa, ja Travis Barkerilla puolestaan kaksi lasta ex-vaimonsa Shanna Moaklerin kanssa. Hänen suhdekiemuransa muuttuvat päivä päivältä, joten edes yhdysvaltalaiset viihdelehdet eivät pysy niissä enää mukana.