Glamourmallin takapuoli kuin toisesta maailmasta – ympärysmitta huikeat kaksi metriä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Serbialaissyntyinen glamourmalli Natasha Crown asuu nykyään Ruotsissa. Nainen on menestynyt vaihtoehtomallina, sillä hänen takapuolensa on yksi maailman isoimmista. Sitä on kasvatettu kauneusleikkauksilla ja Nutellalla.

Natasha Crownilla on pelkästään pakaroidensa alueella elopainoa täytteiden ja luontaisten avujen kerryttämänä yhteensä 45 kiloa. Pepun ympärysmitta on kaksi metriä, kun tavallisella suomalaisella naisella se on keskimäärin yhden metrin luokkaa. Hän esittelee hyllyviä pakaroita mielellään sosiaalisessa mediassa.

Natashan Crownin ulkonäkömuutoksiin on käytetty noin 100.000 euroa. Hänellä on sosiaalisessa mediassa 1,8 miljoonaa fania, jotka auttavat plastiikkakirurgisten unelmien saavuttamisessa taloudellisesti. Natasha haluaa kaiken olevan isoa hänen kehossaan.