Poliittinen sarjakakkaaja jäi kiinni – olikin eläköitynyt lukion opettaja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ohion Greenvillessä asuva Matthew Guyette on kärsinyt aviomiehensä kanssa kymmenen vuoden ajan kakkakepposista. Pariskunnan pihalle on ulostettu useasti. Nyt tekijä on jäänyt kiinni verekseltään.

Guyette soitti poliisille huomattuaan sarjakakkaajan jälleen kerran pihallaan. Poliisi pidätti teosta 70-vuotiaan Jerry Detrickin, joka kertoi motiivinsa olleen poliittinen. Trump-mieheksi tunnustautunut entinen lukion opettaja ulosti homoparin pihalle, koska he olivat demokraatteja ja kannattivat Joe Bideniä.

Detrick asuu muutaman korttelin päässä 59-vuotiaasta Guyettesta ja hänen aviomiehestään. The Smoking Gunin mukaan sarjakakkaajaa on yritetty etsiä vuosien ajan, mutta vasta nyt hänet saatiin vastuuseen teoistaan.