Heidi Klum otti alastomana aurinkoa: ”Kuuma päivä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Heidi Klum on tehnyt muodin parissa pitkän ja näyttävän uran. Saksalaistähti aloitti mallinuransa jo 1990-luvun alussa, ja sittemmin hänet on nähty niin lukuisissa mainokssissa, muotilehtien kansissa kuin catwalkeillakin.

Nyt 48-vuotias Heidi Klum on jakanut seuraajilleen silmänruokaa sosiaalisessa mediassa. Tähti jakoi mustavalkoisen kuvan, jossa hän ottaa aurinkoa alastomana, todeten kyseessä olleen erityisen kuuma päivä. Kuvan otti huippumallin aviomies, Tom Kaulitz.

Heidi Klum meni vuonna 2019 naimisiin Tokio Hotel -yhtyeen laulajana parhaiten tunnetun Tom Kaulitzin kanssa. Saksalaismalli on ollut aikaisemmin naimisissa RnB-tähti Sealin kanssa. Klum on viime vuosina tullut tunnetuksi erityisesti Talent-sarjan amerikkalaisversion tuomarina.