Prinssi William Englannin jalkapallotappiosta: ”Sydäntäsärkevää”

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italia voitti sunnuntaina jalkapallon Euroopan mestaruuden. Tiukka finaaliottelu Englantia vastaan ratkesi vasta rangaistuspotkukilpailussa. Dramaattinen ja ympäri maailmaa jännitetty ottelu päättyi lopulta luvuin 2-1.

EM-mestaruudesta haaveilleet englantilaiset saivat lopulta pettyä ottelun lopputulemaan. Pettyneiden joukossa oli muun muassa Britannian kruununperijä, prinssi William. Ottelua puolisonsa Catherinen ja poikansa prinssi Georgen kanssa seuraamassa ollut kuninkaallinen julkaisi Twitterissä aiheeseen liittyvän päivityksen.

– Sydäntäsärkevää. Onneksi olkoon Italialle hienosta voitosta. Englannin joukkue, pääsitte niin pitkälle mutta valitettavasti tänään ei ollut päivänne. Voitte pitää leukojanne pystyssä ja olla ylpeitä itsestänne – tiedän, että lisää on tulossa, prinssi William kirjoitti hänen ja Catherinen yhteisellä tilillä.