Tyttö meni uimaan – koirasta kuoriutui hengenpelastaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat voivat olla erittäin tarkkoja omistajiensa turvallisuudesta, ja rientää apuun heti mahdollisen vaaratilanteen uhatessa. Valitettavasti lemmikit eivät aina ymmärrä, koska kyse on todellisesta hädästä ja milloin pelkästä hauskanpidosta.

Viraalina levinneellä videolla tavataan Buddy-niminen koira. Lemmikkieläin suhtautuu erittäin suojelevaisesti sille tärkeitä ihmisiä kohtaan. Tämä ilmenee jopa heidän ollessa uimassa.

Videolla nähdään tyttö, joka on päättänyt kuumana kesäpäivänä virkistyäytyä pulikoimalla uima-altaassa. Tämä ei ole hänen turvallisuudesta tarkan Buddyn mieleen. Koirasta nimittäin kuoriutuu saman tien todellinen hengenpelastaja, ja se näyttääkin jopa yrittävän vetää tyttöä takaisin kuivalle maalle tämän nenästä.