Lentokoneesta pudotettu kokaiinilasti putosi katon läpi asuntoon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italiassa on päästy huumeiden salakuljusoperaation jäljille jokseenkin yllättävällä tavalla. Lentokoneesta pudotettu kokaiinilasti päätyi vahingossa Sardiniassa sijaitsevaan kotiin sen katon läpi.

Kokaiinia oli kuljetettu yksipotkurisen pienlentokoneen kyydissä. Koneesta pudotettiin alas puhdasta kokaiinia 8,5 kilon edestä sisältänyt pussi, joka huumeiden välittäjien oli määrä ottaa vastaan alapuolella. Kokaiini kuitenkin putosi väärään paikkaan ja päätyi putoamaan pahaa-aavistamattomien ihmisten kotitalon katon läpi.

Tapaus johti poliisitutkintaan ja lopulta pienlentokoneen lentäjän, lennonopettajana työskennelleen 28-vuotiaan Francesco Rizzon pidätykseen. Daily Mail -lehden mukaan poliisi tutki Rizzon lentoreittejä kolmen kuukauden ajan. Sardiniassa sjaitsevaan kotiin päätyneen kokaiinin arvo olisi saattanut kohota laimentamisen jälkeen katukaupassa lähes kahdeksaan miljoonaan euroon.