Sara Sieppi suivaantui somessa: ”Sul voi olla isot tissit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Sara Sieppi on tehnyt viime aikoina ansiokasta työtä somekiusaamista vastaan ja palauttaakseen kriittisiä äänenpainoja somessa levittäviä maan pinnalle. Sieppi on muun muassa osoittanut miten sosiaalisen median kuvat voivat antaa vääriä mielikuvia naisvartaloista. Nyt Sara on tulistunut toden teolla.

Kurvikas Sara suivaantui saamistaan kommenteista ja päätti kirjoittaa osuvan tekstin suurten rintojen merkityksestä. Samoilla linjoilla oli taannoin myös Diili-voittaja Sointu Borg. Molemmat peräänkuuluttavat, ettei ihmisiä tule arvioida heidän ulkoisten ominaisuuksiensa perusteella.

– Olin varautunut erilaisiin mielipiteisiin koskien matkaani. Mutta myöskin varautunut noudattamaan kaikkia toimenpiteitä, mitä matkani vaatii, jotta tämän voisin toteuttaa. DM:boksini sekä kommenttikenttäni kuitenkin räjähti aivan jostain muusta kuin matkustuksesta. Tisseistä, Sara Sieppi kirjoittaa.

– Onko tosiaan totta, että isorintainen nainen ei voi vuonna 2021 postata itsestään bikinikuvaa olematta järkyttävä, tyrkky tai bimbo? Pitäisikö mun peittää kroppani ison t-paidan alle? Olisiko pienirintaisempi nainen saanut samanlaista kritiikkiä samanlaisesta bikinikuvasta, ei. Sul voi olla isot tissit, nätti naama ja sä voit olla viel saatanan fiksukin kaiken lisäks. Tervetuloa tähän päivään.

Sara Sieppi muistuttaa, että jokainen saa olla juuri sellainen kuin itse haluaa, eikä kenenkään tulisi arvostella toisten pukeutumista tai ulkonäköä. Hän toteaa lopuksi, että on hullua joutua muistuttamaan tällaisesta asiasta.