Ana de Armas esittää Marilyn Monroen roolin elokuvassa – puheäänen treenaaminen vei 9 kuukautta

Elokuvat Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lupaavaa uraa näyttelijänä tekevä Ana de Armas tulee esittämään ikonisen Marilyn Monroen roolin uudessa tekeillä olevassa Blonde-nimisessä elokuvassa. Roolin harjoitteleminen oli ollut vaikeampaa kuin Armas oli kuvitellut. Pelkän oikeanlaisen puheen opettelemiseen tähti tarvitsi erillisen opettajan.

Ana de Armas kertoi The Sunday Times -lehdelle antamassaan haastattelussa, että hän harjoitteli Marilyn Monroen pehmeää puheääntä yhdeksän kuukauden ajan puheopettajan kanssa. ”Se oli todellista kidutusta ja todella uuvuttavaa. Aivoni olivat tulessa”, 32-vuotias kuubalaistähti kommentoi.

Ana de Armas alkoi viime vuonna seurustelemaan Hollywood-tähti Ben Affleckin kanssa. Pariskunta rakastui toisiinsa tulisesti ja heidän suhteensa etenikin hyvin nopeasti saman katon alle muuttamiseen saakka. Nyt pariskunta on kuitenkin päättänyt erota naisen halutessa keskittyä kunnolla näyttelijän uraansa.