Josie Canseco yläosattomissa – kuva tarvitsi sensuuria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille ja onkin saanut siellä jo mukavasti jalansijaa.

Sometaukonsa taannoin päättänyt Josie on sittemmin nähty taas useasti upeissa mallikuvissa, joita voidaan pitää jopa oodina naiskaudeudelle. Tuoreimmassa päivityksessä tarvittiin tosin hieman sensuuria, sillä siihen oli jäänyt hieman turhan paljon intiimiä yksityiskohtia. Ne eivät toki päätyneet sosiaaliseen mediaan saakka.

23-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.