Sabina Särkkä biksukuvassa – tukee sillä Sara Siepin kommentteja rinnoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista realitysarjoista suomalaisille tunnetuksi tullut Sabina Särkkä muistetaan myös vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailujen ensimmäisenä perintöprinsessana. Viime vuosina Sabina on nähty muun muassa Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana ja hän on saavuttanut suuren suosion myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Sabina on julkaissut biksukuvan, jolla hän antaa julkisesti tukensa ystävälleen Sara Siepille. Sieppi julkaisi äskettäin päivityksen suurten rintojen merkityksestä. Nyt Sabina toivoo omien seuraajiensa lukevan Saran ansiokkaan tekstin.

– Ite tykkään laittaa aika paljon biksukuvia, joten kommentit mitä @sarasieppi sai raivostuttaa mua suuresti. käykää lukemassa teksti, Sabina Särkkä kirjoitti.

– Onko tosiaan totta, että isorintainen nainen ei voi vuonna 2021 postata itsestään bikinikuvaa olematta järkyttävä, tyrkky tai bimbo? Pitäisikö mun peittää kroppani ison t-paidan alle? Olisiko pienirintaisempi nainen saanut samanlaista kritiikkiä samanlaisesta bikinikuvasta, ei. Sul voi olla isot tissit, nätti naama ja sä voit olla viel saatanan fiksukin kaiken lisäks. Tervetuloa tähän päivään, Sara Sieppi kirjoitti aiemmin ja muistutti jokaisen saavan olla juuri sellainen kuin haluaa.