Sandra Kubickan pakarat varastivat päähuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, jotka nousevat pysyvästi A-sarjan huippumallien joukkoon. Viime vuosina sellaiseksi on vahvasti pyrkinyt myös kuvankaunis puolalainen Sandra Kubicka, joka on tyyliltään hyvin naapurintyttömäinen kaunotar. Ja vieläpä perheenäiti, joka lienee vähintään yksi planeetan kuumimmista.

Tällä kertaa päähuomion somekaunottaren kuvassa ovat varastaneet hänen pakaransa, sillä Sandra julkaisi kuvan itsestään nousemassa uima-altaasta asianmukaisessa asussa. Hänelle tuskin oli yllätys, että perheenäidin näyttävä varta on varsinkin miespuolisten seuraajien mieleen. Ihan ilman syytä Sandra ei suinkaan poseerannut, sillä kyseinen asu on peräisin hänen omasta mallistostaan.

Kansainvälisyys on ollut jo pitkään Kubickan tavaramerkki. Kaunotar on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa arvostetun Victoria Secretin mallikuvissa. Sandra seurusteli taannoin Cedric Gervaisin kanssa.