Karhujen intensiivinen paini videolle Kuhmossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuhmon Viiksimossa todistettiin heinäkuun alussa hurjaa ja odottamatonta luontotilannetta. Youtuben eräaiheista Samulin Matkassa -tiliä ylläpitävä ryhmä tuli ikuistaneeksi videolle kahden karhun välisen painiottelun.

Samuli Kiiveri, Tuomas Manninen ja Olli Pietilä olivat seuraamassa eläimiä Boreal Wildlife Centerin karhunkatselupaikalla. Ruokintapaikalle ilmestyi useita karhuja, joista kaksi päätyi ottamaan yhteen. Eläimet painivat keskenään rajusti ja muun muassa purivat toisiaan.

Karhujen välinen yhteenotto kesti noin viiden minuutin ajan. Karhutaistelu onnistuttiin ikuistamaan videolle jopa kolmesta eri kuvakulmasta. Video julkaistiin Youtuben Samulin matkassa -tilillä, jossa nähtävillä on myös lähes puolituntinen video koko Kuhmon vierailusta.