Isac Elliot julkaisi kuvia armeijasta: ”Eka 18 päivää intissä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nuorena uransa aloittanut poptähti Isac Elliotin varusmiespalvelus alkoi heinäkuun alussa. Nyt ulkomaillakin, erityisesti muissa Pohjoismaissa tunnettu laulaja on jakanut faneilleen tilannepäivitystä ensimmäisistä inttipäivistään Instagram-kuvasarjan muodossa.

– Eka 18 päivää intissä selätetty! Kieltämättä vähän ihmeellinen meno täällä, mutta oon viihtynyt. Safkat on ass. Jatketaan, Isac Elliot kirjoitti.

Kuvissa Isac Elliot nähdään muun muassa armeijan varusteissa, esittelemässä ruoka-annostaan sekä poseeraamassa AirPodit korvissaan ja tupakka suussaan. 20-vuotiaan tähden tupakointikuva tosin keräsi hieman kritiikkiä osalta hänen seuraajistaan. Suomalaisfanien täytyi myös selitellä kuvia ihmetelleille ulkomaalaisfaneille suomalaisista asepalveluskäytännöistä.

Isac Elliot nousi kuuluisuuteen 12-vuotiaana, ja tähdellä on nykyään faneja Suomen lisäksi lukuisissa muissa maissa. Tähti solmi vuonna 2019 uuden levytyssopimuksen kansainvälisen Polydor Recordsin kanssa.