Pasha Pozdniakova nautti kesästä täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova poseerasi äskettäin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 1,2 miljoonaa seuraajaa. Fanien jättisuosio on siis kiistaton.

Nyt Pasha on nauttinut kesästä näyttävästi ja kirjaimellisesti täysin rinnoin, kun hän poseeraa somekuvassaan näköalapaikalla Helsingin kaupungin kattojen yllä.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.