Aikuisviihdetähti uima-altaalla – paljastava asu vangitsi katseet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen aikuisiviihdetähti Aletta Ocean tietää, kuinka hemmotella seuraajiaan. Nainen on julkaissut Instagramin videon, jolla hän esittelee hopeisia ja kultaisia narubikinejä. Hän kysyy, kummat ovat fanien mielestä paremmat.

Luksuselämästä nauttiva Aletta Ocean on muokannut takamustaan kirurgisin toimenpitein, mutta myös ahkerasti treenaamalla. Naisen muhkeiden kankkujen väliin uppoava naru on totaalisen piilossa pyöreiden pakaroiden uumenissa. Hänen rintavarustuksensa on samaa sarjaa pallomaisen muodon ansiosta.

Aletta Ocean on 33-vuotias Dora Varga, joka lopetti yliopisto-opiskelut aikuisviihteen tekemiseen. Uramuutos kannatti, sillä hän on menestynyt taloudellisesti hyvin. Nainen omistaa kaiken hänestä kuvatun materiaalin ja julkaisee sisältöä yksinoikeudella.