Antti Tuiskun jättikonsertit peruttu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Antti Tuiskun Bailantai-jättikonsertteja odottaneille on jouduttu tarjoilemaan jälleen ikäviä uutisia. Helsingin Olympiastadionilla järjestettävien konserttien päivämäärää on siirretty jo kolmannen kerran, joten ensi syksyn Bailantai on peruttu.

Antti Tuisku tiedotti Instagramissa Bailantai-konserttien siirtyvän syksylle 2022. Alun perin konsertit oli määrä järjestää elokuussa 2020, mutta koronatilanteen vuoksi tapahtumat siirrettiin ensin kesäkuulle 2021 ja sitten syyskuulle 2021 ennen tuoreinta päätöstä. Uudet Bailantai-päivämäärät ovat perjantai 09. syyskuuta 2022 ja lauantai 10. syyskuuta 2022.

– Vaikka tunnelin päässä näkyy välillä valoa, tulee syyskuu 2021 tämän kokoluokan konserteille liian aikaisin. Haluamme olla varmoja, että kun jättikonsertit järjestetään, jokainen voi keskittyä nauttimaan tajunnanräjäyttävästä show’sta ja hienosta tunnelmasta sen sijaan, että tarvitsisi tuntea epävarmuutta ja mahdollista pelkoa, tiedotteessa kerrotaan.

Antti Tuisku kertoo myös palaavansa keikoille tämän kesän festariesiintymisten jälkeen alkuvuodesta 2022. Syynä on keikkojen suuri livetuotanto, jonka toteuttaminen ilman kompromisseja ei ole mahdollista lyhyellö varoitusajalla. Ostetut Bailantai-liput käyvät sellaisenaan myös syksyn 2022 uusina päivämäärinä.