Sylvester Stallonen mallitytär Sophia Stallone häikäisee uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkonkari Sylvester Stallone on tunnettu legendaarisista toimintaelokuvarooleistaan. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä. Tyttäristä 24-vuotias Sophia on jo aloittanut malliuransa ja hänet nähdään nykyisin upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Sophia nähdään sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa muun muassa esittelemässä rantakuntoaan asianmukaisessa varustuksessa. Samalla hän muun muassa paljasti ostaneensa jostain syystä auringonpalvontaan sopivan ranta-asun jo lokakuussa, jolloin kelit eivät vielä olleet aivan optimaaliset kyseiseen toimintaan.

Taannoin Sylvester Stallone jakoi Twitterissä artikkelin näyttävistä tyttäristään. Stallone oli kopioinut lehden kirjoittaman otsikon: ”Sylvester Stallone’s bombshell daughters set pulses racing with sizzling snaps”. Fanit reagoivat kärkkäästi julkaisuun ja ihmettelivät miksi mies jakoi noin seksikkään julkaisun omista tyttäristään.