Tuomas Enbusken raju paljastus: Maria Veitola valehteli ja kiersi veroja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juontaja ja viihdealan ammattilainen Tuomas Enbuske on kertonut Enbusken miljonäärit podcastissa, että hänen entinen juontajaparinsa Maria Veitola on antanut virheellistä tietoa palkkaukseensa liittyen.

Enbuske juonsi Roope Salmisen ja Maria Veitolan kanssa Enbuske, Veitola & Salminen -nimistä keskusteluohjelmaa vuosina 2016-2018. Miehet tienasivat 200.000 euroa vuonna 2017, kun Marian ansiotulot olivat vain 52.403 euroa. Kyse ei kuitenkaan ollut palkkaerosta tai sukupuolesta, kuten Veitola oli antanut virheellisesti ymmärtää.

– Maria sanoi, että tää on kyllä törkeää, kun miehet tienaa enemmän. Se ei pitänyt paikkaansa! Hän oli vain laskuttanut firmalleen ja nosti ne osinkoina. Mä maksoin enemmän veroja. Hän tienasi yhtä paljon kuin minä, mutta hän kiersi ansiotulot ja nosti ne verottomina osinkoina. Hän valehteli! Hän valehteli tässä tilanteessa! Huomaan että kiihdyn. Hän käytti sovinistikortin vaikka hän kiersi veroja, Enbuske mylvii.