Mies suunnitteli murtokeikkaa Kirkkonummella – poliisi nappasi kaupan katolta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Länsi-Uudenmaan poliisi sai taannoin ilmoituksen, jossa Kirkkonummella sijaitsevan kaupan lastauslaiturilla oli havaittu henkilö. Poliisin saavuttua paikalle mies oli päässyt jo nousemaan kiinteistön katolle.

– Muun muassa lateksihanskoilla, akkuporakoneella ja repuilla varustautunut mies laskeutui katolta poliisin käskyttämänä. Syyksi kiipeilylle hän kertoi maisemien katselun. Sisään kiinteistöön hän olisi omien sanojensa mukaan mennyt lämmittelemään, Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta paljastetaan.

Poliisi otti miehen kiinni ja epäilee tätä varkauden yrityksestä. Katolla olevasta ilmanottoaukosta oli väännetty suojus irti ja katolta löytyi todennäköisenä tekovälineenä ollut puukko. Epäilty ei koskaan päässyt liikkeen sisälle asti.