Mikä rantojen kaunotar! Nelli Matula bikineissä purjeveneellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Nelli Matula on tehnyt hienoa uraa jo muutaman vuoden ajan, ja musiikkinsa lisäksi hän pitää seuraajansa hereillä myös sosiaalisessa mediassa. Taannoin Nelli julkaisi uuden Tulevaisuuteen-singlen, joka on vauhdikas ja kesäinen popralli.

Kuvankaunis Nelli nähdään nyt sosiaalisessa mediassa nautiskelemassa purjehduksesta tyylikkäissä kuvissa, joissa hän on pukeutunut asianmukaisesti bikineihin. Kyse ei taida olla edes lavastuksesta, sillä äskettäin Nelli kertoi käyneensä saaristolaivurin kurssin.

Nelli Matula julkaisi debyyttisinglensä Kato vaan vuonna 2015 ja kipusi kertaheitolla kiinnostavimpien kotimaisten tulokasartistien joukkoon. Paikkansa hän sinetöi lopullisesti tämän jälkeen ulos tulleella jättihitillä Lemmikki. Nelli Matulan debyyttialbumi Jumalatar julkaistiin kesällä 2019. Platinarajan ylittänyt albumi toi artistille Vuoden naisartistin Emma-ehdokkuuden ja vakiinnutti Matulan paikan kotimaisten eturivin artistien joukossa.