Mitä tapahtuu? Britney Spearsin tissikuvat hämmentävät jo fanejakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on taistellut viime aikoina oikeudessa holhouksesta, johon oikeus hänet määräsi 13 vuotta sitten. Poptähden tekemiset ovat siitä saakka olleet lähes koko ajan isänsä päätösvallan alaisena hänen ehkäisyään myöden. Spears haluaa nyt lopun isänsä holhoukselle.

Britney sai taannoin oikeudelta luvan kasata oma lakitiiminsä ilman isän vaikutusta, ja sitä pidetään osavoittona holhouskiistassa. Viime aikoina laulajatar on hämmentänyt julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään yläosattomissa. Nyt samasta tilanteesta on julkaistu jo neljä päivitystä, mikä ihmetyttää hänen fanejaan.

Neljässä kuvassa ei ole kuitenkaan koko totuus, sillä tarkkasilmäiset fanit ovat huomanneet useiden samanlaisten kuvien kadonneen pian julkaisun jälkeen. Joko kuvia on poistanut Britney itse tai joku jolla on pääsy hänen sometililleen tai sitten Instagram on poistanut niitä alastomuuden vuoksi. Yhdessä jäljellä olevassa kuvassa nännit on nimittäin sensuroitu. Parhaillaan asiasta on käynnissä monenlaisia spekulaatioita.

Britney Spearin mielenterveyden laatua on viime aikoina aprikoitu kovasti ammattilaisten ja fanien toimesta. Nainen sai aikoinaan holhoojan vakavien ongelmien vuoksi. Tuomioistuin arvioi onko hän kykene vastaamaan omista asioistaan. Hänen poikaystävänsä Sm Asghari on yksi eniten holhousta vastustavista henkilöistä, koska Britneyn isä hallitsee myös miehen saamia rahavarantoja.