Heidi Klum pulahti uimaan yläosattomissa – miesystävä otti kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Klum on tehnyt muodin parissa pitkän ja näyttävän uran. Saksalaistähti aloitti mallinuransa jo 1990-luvun alussa, ja sittemmin hänet on nähty niin lukuisissa mainokssissa, muotilehtien kansissa kuin catwalkeillakin.

48-vuotias Heidi Klum ei perinteisesti ole liikoja pukenut ylleen ja äskettäin hänet nähtiinkin ottamassa aurinkoa alastomana. Hänen aviomiehensä Tom Kaulitz ikuisti tuolloin supermallin somekuvaan. Nyt sama kuvaaja on tallentanut Heidin pulahtamassa veneestä uimaan yläosattomissa.

Heidi Klum meni vuonna 2019 naimisiin Tokio Hotel -yhtyeen laulajana parhaiten tunnetun Tom Kaulitzin kanssa. Saksalaismalli on ollut aikaisemmin naimisissa RnB-tähti Sealin kanssa. Klum on viime vuosina tullut tunnetuksi erityisesti Talent-sarjan amerikkalaisversion tuomarina.