Torille! Kim Kardashian esitteli Instagramissa suomalaista lonkeroa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Megatähti Kim Kardashianin suomalaiset seuraajat saattoivat joutua hieraisemaan silmiään selatessaan tähden Instagram-tarinoita torstai-aamuna. Tarinoissa vilahti nimittäin suomalaisten ikioma ylpeydenaihe alkoholijuomien saralla, alun perin Helsingin Olympialaisiin vuonna 1952 lanseerattu lonkero.

Kim Kardashian julkaisi Instagram-tarinoissaan kuvan, jossa komeilee neljä eriväristä lonkerotölkkiä. Mukana oli The Finnish Long Drink -juoman viralliselle tilille johtava linkki. Lonkeron mukanaolo Kardashianin tarinoissa tuo juomalle merkittävää näkyvyyttä, sillä vaikutusvaltaisella tähdellä on Instagramissa jopa 239 miljoonaa seuraajaa.

The Finnish Long Drinkiä valmistavan The Long Drink Company -yrityksen perustivat Yhdysvaltoihin suomalaiset Sakari Manninen, Mikael Taipale, Ere Partanen ja paikallinen Evan Burns. Lonkeroa on aikaisemmin hehkuttanut sosiaalisessa mediassa muun muassa näyttelijä Miles Teller.

The Long Drink Company ei ole ainoa yritys, joka on levittänyt suomalaista lonkeroa Yhdysvaltoihin. Myös Hartwall on tuonut oman Original Long Drink -lonkeronsa myyntiin useissa maan osavaltioissa.