Upporikas somettaja paljastuikin rahanpesijäksi – ökyelämä vaihtuu vankilaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalisessa mediassa luksustyylin elämää esitellyt Hushpuppi, eli Ramon Abbas, on nigerialaissyntyinen mies. Hän on asunut Dubaissa ja esitellyt Instagramissa huippumerkkien vaatteita, urheiluautoja, yksityiskoneita ja kartanoita.

Nyt Yhdysvaltojen poliisi on selvittänyt, että Hushpuppi on saanut rahansa huijaamalla. Ökytyylin elämää elänyt mies on syyllistynyt nettihuijauksiin, jossa hän on keplotellut ihmisiltä rahaa yhteensä 20 miljoonaa euroa muun muassa kuvitteellisen lastensairaalan rakentamiseen. FBI otti hänet kiinni viime kesänä.

Hushpuppi on nyt myöntänyt syyllisyytensä. Hänen tulee maksaa huijaamansa rahat takaisin uhreille. Lisäksi hänen vankeustuomion pituus saattaa nousta 20 vuoteen, BBC uutisoi.