Jennifer Lopez herutteli huvijahdin kannella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja poptähti Jennifer Lopez palasi tänä vuonna yhteen vanhan kihlattunsa, näyttelijä Ben Affleckin kanssa. Taannoin tähti juhlisti 52. syntymäpäiväänsä laveissa merkeissä 140 miljoonan dollarin luksusjahdilla Rivieralla.

Jennifer Lopez on sittemmin jakanut Instagramissa näyttäviä kuvia lomaltaan. Tuoreissa otoksissa tähti nauttii auringosta luksusjahdin kannella keltaisissa. Kuvien perusteella JLo nautiskeli täysin rinnoin vapaa-ajastaan.

Jennifer Lopez jakoi jo aikaisemmin samalta syntymäpäivälomaltaan kuvia, joissa hän poseerasi Ben Affleckin kanssa. Kaksikon uusi suhde on selkeästi vakava, sillä Page Six -sivuston mukaan tähti nähtiin käyttämässä kultaista Ben-kaulakorua Monacossa. Pariskunnan on paljastettu viettävän parhaillaan aikaa Italian Amalfin rannikolla.