Kiveksen mieheltä poistanut kotikirurgi tuomittiin – kolme vuotta vankeutta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin 76-vuotiaasta miehestä, Gary Van Ryswykistä, jota syytettiin ruumiinvammoja aiheuttaneen lääketieteellisen toimenpiteen suorittamisesta ilman asianmukaista lupaa. Hän oli leikannut toisen miehen kiveksen irti.

Nyt mies on tuomittu, The Smoking Gun uutisoi. Ryswyk on todettu syylliseksi epäiltyyn rikokseen ja hän suorittaa kolmen vuoden pituisen vankeusrangaistuksen. Ryswyk tapasi uhrinsa kastraatiofetisseihin erikoistuneilla verkkosivuilla. Van Ryswyk oli kertonut kastroineensa lukuisia eläimiä maatilalla ja poistaneensa toisen omista kiveksistään.

Poliisit löysivät Van Ryswykin kodista miehen, joka piteli veristä pyyhettä haarovälissään. Toimenpide oli kuvattu videokameralle. Miehen kivekset olivat lasipurkissa sängyn vieressä.